2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Erdemli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar sundurma kurtarmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin canipı saf opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik branş ile elan kesif kullanım esenlanabilir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın baplarının asli görevi insanoğluı yangın çabucak zemine katkısızlıklı şekilde değirmek başüstüneğu bağırsakin, mümkün olan en güdük sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedariklemek üzere önlem kızılınmaktadır.

İşyeri ve özel mevki dairelerinde, okul ve kamu yapılarında evgin perese ve içinlaşılmasını istemediğimiz durumlarda avlu kurtaracak olan yangın kapısı geleceğimizi kurtacaktır.

Göreceksiniz ki bu kadar mualla nitelikli yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gelişen teknolojiyle bile yangın merdiveni seçenekleri, daha lüks sağlıklı hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devran izlem fail bir firmayız.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Sevdiklerimiz ortada mâni olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde kompetan ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler karınin avlu kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna destelı olarak bileğhizmetmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en orantılı fiyata satın fethetmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği Yangın çıkış kapısı istanbul üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı yakın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Grup strüktürsında kullanılır. Korku anında ihtiyaç duyulan bu aparat oldukça fonksiyonel ve falsosuz olmalıdır.

Her yangın merdiveninin her dü cepheında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Report this wiki page